українськоюпо-русски

Укрзалізниця розмістить дворічні облігації на 1 млрд. грн.

Укрзалізниця10-го серпня 2009 р. українські регіональні залізничні компанії почали випуск дворічних облігацій на загальну суму 1 млрд. грн. Згідно проспектам емісій, обсяг випуску облігацій серії А Донецької залізниці складає 150 млн. грн., Південно-західної залізниці (серія B) — 200 млн. грн., Придніпровської залізниці (серія A) — в 220 млн. грн., Південної залізниці (серія A) — 100 млн. грн., Одеської залізної (серія A), — 250 млн. грн., і Львівської залізниці (серія A) — 80 млн. грн. Облігації випускаються в бездокументній формі, мають ставку прибутковості 24% і передбачають щомісячні купонні виплати. Відповідно до проспекту, 70% притягненого капіталу піде на погашення зовнішніх позик, а 30% повинно бути витрачено на удосконалення системи швидкісного перевезення транзитних вантажів. Андеррайтером випусків виступить експрес-банк. Згідно проспекту, кредитне агентство Кредіт-Рейтинг привласнило емісіям облігацій рейтинг uaBBB із стабільним прогнозом.


*

 


Додати коментар

neztiqcyy
HYvpXE , [url=http://obiuejuecujb.com/]obiuejuecujb[/url], [link=http://zgfjxsowxrsa.com/]zgfjxsowxrsa[/link], http://crhbgbzkwgux.com/
xkmmopq
eRH6r1 <a href="http://gymzihowfegw.com/">gymzihowfegw</a>
enbejwducpf
Ewoime , [url=http://hhyxnjdkgatm.com/]hhyxnjdkgatm[/url], [link=http://vxrbdpbiymrd.com/]vxrbdpbiymrd[/link], http://vpaangrxssok.com/
ftumpbnvvxd
XRebr5 <a href="http://fqlrmfsriqlq.com/">fqlrmfsriqlq</a>
Laicee
Oh yeah, fabluous stuff there you!


Повернутись назад

Словник термінів

Інвестори на ринку цінних паперів — фізичні та юридичні особи, резиденти і нерезиденти, які набули права власності на цінні папери з метою отримання доходу від вкладених коштів та/або набуття відповідних прав, що надаються власнику цінних паперів відповідно до законодавства.
Інвестиція — це операція, яка після ретельного аналізу передбачає збереження основного капіталу і задовільняючий інвестора дохід. Операції, що не задовольняють такій вимозі, є спекулятивними. Бенджамін Грехем (вчитель Уоррена Баффета).
Страхування — система економічних стосунків по захисту майнових інтересів фізичних і юридичних осіб при настанні певних подій (страхових випадків) за рахунок грошових коштів (страхових фондів), що формуються із сплачуваних ними страхових премій шляхом виплати страхового відшкодування. Страхування - система економічних стосунків, що має на увазі освіту за рахунок внесків підприємств, організацій і громадян страхового фонду і його використання для відшкодування збитків, страхових ризиків, що виникають унаслідок настання.
Облігація — цінний папір, що посвідчує внесення його власником грошей, визначає відносини позики між власником облігації та емітентом, підтверджує зобов'язання емітента повернути власникові облігації її номінальну вартість у передбачений умовами розміщення облігацій строк та виплатити доход за облігацією, якщо інше не передбачено умовами розміщення.
Емітент — (згідно законодавства України) юридична особа, Автономна Республіка Крим або міські ради, а також держава в особі уповноважених нею органів державної влади, яка від свого імені розміщує емісійні цінні папери та бере на себе зобов'язання щодо них перед їх власниками.