українськоюпо-русски

Фінансовий консультант: ВВП Іспанії не в хорошій формі?

фінансовий консультант, ВВП, ВВП Іспанії, міністр фінансівВВП Іспанії не повернеться до рівня 2007 років до щонайменше до 2012 року і не покаже квартальне зростання до середини наступного року, про це заявила міністр фінансів Іспанії - Олена Сальгадо в інтерв'ю газеті Publico.

Безробіття в середземноморському регіоні може зберегтися на рівні вище 4 млн. чоловік до кінця 2009 року. Ймовірно, до кінця цього року цей рівень не виросте вище 5 млн. чоловік. Національний інститут статистики Іспанії повідомив 24 липня, що безробіття виросло до 4,14 млн. чоловік в другому кварталі 2009 року.

Витрати на соціальне забезпечення змусять уряд скорочувати інші статті бюджету, сказала Олена Сальгадо. Уряд не має наміру збільшувати податок на продаж із-за нинішнього низького рівня вжитку, додала міністр фінансів: 'Ми знаходимося на стадії уповільнення, ми продовжимо падіння, але сподіваюся, що до середини 2010 років рівень розвитку буде позитивним'.
 

З повагою, Дмитро Гладун
Ваш фінансовий консультант

 


Додати коментар



Повернутись назад

Словник термінів

Інвестор (англ. - investor) — юридична або фізична особа, що вкладає власні, позикові або інші залучені засоби в інвестиційні проекти. Інвестор зацікавлений в мінімізації ризиків. Розрізняють стратегічних і портфельних інвесторів.
Лізинг (leasing) — довготермінова аренда обладнання, устаткування, транспортних засобів (автомобілів, літаків), нерухомості та ін.
Цінні папери — документи встановленої форми з відповідними реквізитами, що посвідчують грошові або інші майнові права, визначають взаємовідносини особи, яка їх розмістила і власника, та передбачають виконання зобов'язань згідно з умовами їх розміщення, а також можливість передачі прав, що випливають із цих документів, іншим особам.
Рахунок у цінних паперах — рахунок, що ведеться зберігачем для власників цінних паперів (та депозитарієм для зберігачів), щодо обслуговування операцій з цінними паперами.
Страхова компанія — організаційно відособлена структура (юридична особа), яка здійснює укладення договорів страхування і їх обслуговування. Страхова компанія має своїй на меті задоволення страхових інтересів, наявних в суспільстві. Страхова компанія (з фінансового боку) - це форма вираження страхового фонду. Грошові ресурси страхового фонду - джерело довгострокового кредитування торгівлі і промисловості. Порядок інвестицій страхових компаній встановлюється національним страховим законодавством.