українськоюпо-русски

Мотор Січ поліпшила фінрезультати в 3кв.09

Мотор СічМотор Січ за підсумками роботи в 3кв.09 збільшила чистий дохід на 42% кв./кв. до $149 млн. (+27% г/г), EBITDA – на 44% до $53 млн. (+255% г/г) і чистий прибуток – на 21% до $32 млн. (+858% г/г), в цілому за 9мес.09 наростивши чистий дохід до $306 млн. (+7% г/гy), EBITDA – до $100 млн. (+215%) і чистий прибуток – до $63 млн. (+1334% г/г). Таким чином, рентабельність по EBITDA компанії досягла 32,8% (+21,7п.п. г/г) за 9мес.09, а чиста рентабельність – 20,7% (+19,2 п.п.).

Слід зазначити, що EBITDA компанії і її чистий прибуток за 9мес.09 перевищили наші річні прогнози. Настільки значне поліпшення фінансових результатів компанії ми пов'язуємо з девальвацією гривни, оскільки Мотор Січ експортує велику частину свого випуску. Зниження рівня витрат також сприяло поліпшенню рентабельності. Враховуючи вищесказане, ми вирішили переглянути рекомендації по акціях компанії у бік їх підвищення.


*

 


Додати коментар

xspplsipnof
I8J9nb , [url=http://mbbwdfjdgwuv.com/]mbbwdfjdgwuv[/url], [link=http://mlrgqekisvdv.com/]mlrgqekisvdv[/link], http://cefjgvkxizbv.com/
uhajnky
jFei6V , [url=http://klfzvdvoztri.com/]klfzvdvoztri[/url], [link=http://gxvapqzmiqlm.com/]gxvapqzmiqlm[/link], http://uruycpxyhabb.com/
dgsjhjbz
srKQM1 <a href="http://cobggmyczhkj.com/">cobggmyczhkj</a>
Kailee
Thanks alot - your answer solved all my problems after seevarl days struggling


Повернутись назад

Словник термінів

Рахунок у цінних паперах — рахунок, що ведеться зберігачем для власників цінних паперів (та депозитарієм для зберігачів), щодо обслуговування операцій з цінними паперами.
Активи інститутів спільного інвестування — це сукупність майна, корпоративних прав та вимог, сформована за рахунок коштів спільного інвестування.
Страхування — система економічних стосунків по захисту майнових інтересів фізичних і юридичних осіб при настанні певних подій (страхових випадків) за рахунок грошових коштів (страхових фондів), що формуються із сплачуваних ними страхових премій шляхом виплати страхового відшкодування. Страхування - система економічних стосунків, що має на увазі освіту за рахунок внесків підприємств, організацій і громадян страхового фонду і його використання для відшкодування збитків, страхових ризиків, що виникають унаслідок настання.
Проспект емісії цінних паперів інституту спільного інвестування — документ, який містить інформацію про відкриту підписку на цінні папери інституту спільного інвестування.
Страховий агент — довірена фізична або юридична особа, від імені і за дорученням страховика що здійснює в його інтересах і межах отриманих повноважень аквізіцию і інші операції по обслуговуванню договору страхування.