українськоюпо-русски

Виплата пенсій і грошової допомоги станом на 22 вересня 2009 р. профінансована в сумі 13,239 млрд. грн.

ПенсіяВиплата пенсії та грошової допомоги станом на 22 вересня 2009 р. профінансована в сумі 13 млрд. 239,7 млн. грн., що становить 97,1% місячної потреби на пенсійне забезпечення, повідомляє прес-служба Міністерства праці і соціальної політики.
 
За інформацією прес-служби, на виплати пенсій, що здійснюються через відділення поштового зв'язку перераховано 7 млрд 30,3 млн. грн., що забезпечує виплату 7 млн 869,3 тис. пенсіонерів.

На банківські установи, які уповноважені проводити виплату пенсій перераховано 5 млрд. 127,3 млн. грн., що забезпечує виплату 4 млн. 840,6 тис. пенсіонерів.


Максим Прокопенко

 


Додати коментар



Повернутись назад

Словник термінів

Інвестор (англ. - investor) — юридична або фізична особа, що вкладає власні, позикові або інші залучені засоби в інвестиційні проекти. Інвестор зацікавлений в мінімізації ризиків. Розрізняють стратегічних і портфельних інвесторів.
Дивіденд (dividend) — дохід від інвестицій. Як правило у вигляді готівки або акцій. Збори акціонерів (рада директорів) періодично вирішує, сплачувати чи не сплачувати дивіденди, а також вирішує, яку саме суму виділити на дивіденди і у якому вигляді їх сплатити.
Дисконт — це різниця між номінальною вартістю цінного паперу і її ринковою вартістю (вартістю придбання), якщо ринкова вартість цінного паперу нижче номінальної без урахування нарахованих на час придбання відсотків.
Акція — вид цінного паперу, що являє собою власність частки статутного капіталу підприємства і покладає на її власника (акціонера) певні права і зобов"язання, зокрема: право на частину прибуткут підприємства у випадку його розподілу (дивіденд), а у випадку ліквідації — на частину залишкової вартості підприємства. Одночасно акція є одиницею капіталу, переданого акціонерами у користування акціонерному товариству.
Бізнес — підприємницька діяльність, яка здійснюється за рахунок власних або позикових засобів на свій ризик і під свою відповідальність, а також яка ставить головними цілями здобуття прибутків і розвиток власної справи.