українськоюпо-русски

Крюковський вагонобудівний завод отримав замовлення на виготовлення 250 вагонів

Крюковський вагонобудівний завод Крюковський вагонобудівний завод отримав замовлення на виготовлення 250 вантажних вагонів для Донецької залізниці.
Дана новина, хоча і позитивна, має обмежене значення, оскільки об'єм укладеного контракту невеликий: його вартість оцінюється на суму $7,5-10 млн., а об'єм відповідає 10 дням виробництва. У 1П09 Крюковський ВСЗ скоротив доходи на 83% до $54 млн. Втім, підприємство вийшло на рівень беззбитковості за підсумками півріччя, отримавши невеликий прибуток на суму $0,1 млн. (у 1П08 - $47,4 млн.).


*

 


Додати коментар



Повернутись назад

Словник термінів

Електронні платежі (е-платежі) — платежі з використанням електронних документів (е-документи) і платіжних засобів (пластикових карточок, е-карточок).
Емітент — (згідно законодавства України) юридична особа, Автономна Республіка Крим або міські ради, а також держава в особі уповноважених нею органів державної влади, яка від свого імені розміщує емісійні цінні папери та бере на себе зобов'язання щодо них перед їх власниками.
Інвестиційний консультант — це уповноважена клієнтом (інвестором) фізична особа або організація, яка не залежить від банку, страхової компанії, інвестиційного фонду та інших установ; діє від імені і на користь клієнта (інвестора), допомагаючи йому вибрати найбільш оптимальний інвестиційний або фінансовий продукт (депозити, кредити, страхування, коштовні папери, нерухомість, бізнес і так далі), що задовольняє його потребам.
Зберігач — комерційний банк або торговець цінними паперами, який має ліцензію на зберігання та обслуговування обігу цінних паперів і операцій емітента з цінними паперами на рахунках у цінних паперах як щодо тих, що належать йому цінних паперів, так і тих, які він зберігає згідно з договором про відкриття рахунку в цінних паперах; при цьому зберігач не може вести реєстр власників цінних паперів, щодо яких він здійснює угоди.
Фінансовий супермаркет (фінансовий магазин) — концепція ролі комерційних банків та інших компаній для приватних клієнтів, згідно якої кожен клієнт повинен задовільняти в банку або компанії потреби по банківському обслуговуванню, по фінансово-інвестиційному консалтингу і страховій діяльності.