українськоюпо-русски

ЛУАЗ в липні наростив випуск автомобілів на 14,4%

Автомобільний завод Богдан, LUAZАвтомобільний завод Богдан (LUAZ) в липні 2009 р. збільшив виробництво автомобілів на 14,4% до 1855 штук в порівнянні з червнем, що подумонструвало не досить високі результати в порівнянні з ринком нових автомобілів України, який ринок виріс на 15,9%.


*

 


Додати коментар



Повернутись назад

Словник термінів

Фінансовий брокер — це юридична особа, або об’єднання юридичних осіб, що створені на базі страхового, фондового, кредитного брокера, інвестиційного консультанта, та виконує посередницькі функції при купівлі-продажу страхових та банківських продуктів, цінних паперів і інших фінансових та інвестиційних продуктів за рахунок і за дорученням клієнта на підставі відповідного договору.
Емітент — (згідно законодавства України) юридична особа, Автономна Республіка Крим або міські ради, а також держава в особі уповноважених нею органів державної влади, яка від свого імені розміщує емісійні цінні папери та бере на себе зобов'язання щодо них перед їх власниками.
Компанія по управлінню активами (КУА) — господарське товариство, яке здійснює професійну діяльність з управління активами інституту спільного інвестування на підставі ліцензії, що видається Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку.
Інвестиції — це всі види майнових і інтелектуальних цінностей, які вкладаються в об’єкти підприємницької і інших видів діяльності, у результаті чого створюється прибуток (дохід) або досягається соціальний ефект.
Агресивний підхід (aggressive approach) — метод фінансування, за якого фіксовані активи та мінімальний рівень поточних активів фінансуються за рахунок довгострокової заборгованості та власного капіталу.