українськоюпо-русски

Турбоатом скоротить терміни постачань устаткування ГЕС Шеньсигоу

Турбоатом, TATMТурбоатом (TATM) вирішив скоротити термін постачання устаткування для китайської ГЕС Шеньсигоу на шість місяців, за бажанням замовника. Турбоатом планує поставити перше робоче колесо турбіни в жовтні 2009 р. TATM підписав контракт з Силовими машинами (Росія) на постачання чотирьох робочих коліс діаметром 8,3 м для Шеньсигоу в червні 2008 р. Вартість контракту перевищує EUR 12 млн. Підприємство має достатній запас потужностей для виконання цього контракту в коротші терміни, і скорочення терміну постачання повинне збільшити завантаження виробничих потужностей Турбоатома. Цей договір є ще одним прикладом успішної співпраці між Турбоатомом і компанією Силові машини, які є двома головними виробниками устаткування для енергетики в країнах СНД.


*

 


Додати коментар

bluelycle
Отличный сайт и материалы очень познавательные


Повернутись назад

Словник термінів

Регламент інституту спільного інвестування — це документ, який визначає особливості діяльності інституту спільного інвестування.
Рахунок у цінних паперах — рахунок, що ведеться зберігачем для власників цінних паперів (та депозитарієм для зберігачів), щодо обслуговування операцій з цінними паперами.
Акція — іменний цінний папір, який посвідчує майнові права його власника (акціонера), що стосуються акціонерного товариства, включаючи право на отримання частини прибутку акціонерного товариства у вигляді дивідендів та право на отримання частини майна акціонерного товариства у разі його ліквідації, право на управління акціонерним товариством, а також немайнові права, передбачені законодавством України.
Проспект емісії цінних паперів інституту спільного інвестування — документ, який містить інформацію про відкриту підписку на цінні папери інституту спільного інвестування.
Фондовий магазин (фондовий центр) — це юридична особа, яка має відповідну ліцензію на здійснення діяльності на ринку цінних паперів і створюється, як пункт з роздрібного продажу цінних паперів фізичним та юридичним особам.