українськоюпо-русски

Нерухомість Києва росте!

нерухомість, Київ, нерухомість Києва, нерухомість в Києві, нерухомість КиївУ липні 2009 року вторинний ринок нерухомості у Києві пішов вгору. За останній місяць ціни зросли на 1,7%, або на 25 доларів, десь до 1520 доларів за квадратний метр, - передає інформаційне агенство УНІАН. Як і раніше найдорожчим залишаються такі райони Києва, як Печерський, найдешевшим - Дарницький.
Однак реальні угоди по нерухомості зафіксували зростання цін у всіх районах міста Києва. Це перший місяць коли в Києві зафіксоване зростання цін на вторинному ринку нерухомості. Нагадаємо, що з початку 2009 року і до кінця червня вартість не нового житла в Києві невпинно знижувалася.


З повагою,
Ваш фінансовий консультант

 


Додати коментар



Повернутись назад

Словник термінів

Цінні папери — документи встановленої форми з відповідними реквізитами, що посвідчують грошові або інші майнові права, визначають взаємовідносини особи, яка їх розмістила і власника, та передбачають виконання зобов'язань згідно з умовами їх розміщення, а також можливість передачі прав, що випливають із цих документів, іншим особам.
Дивідендний дохід (dividend income) — дохід за рахунок дивідендів на акції інших компаній, які тримає фірма.
Ринкова вартість цінного паперу — поточна вартість цінного паперу, яка визначається на основі попиту і пропозиції в кожен конкретний момент часу.
Нерухомість (нерухоме майно) — майно, використання якого за призначенням і без збитку його характеристикам і ціннісним властивостям, виключає його переміщення: будівлі, споруди, земельні ділянки і інше майно, прикріплене до землі і пов"язане з нею.
Фінконсул (англ. Finconsul) — це посада найвищого фінансиста в Римській імперії, радника імператора. Фінконсул - це також скорочена назва від поняття "фінансовий консультант"