українськоюпо-русски

'Фінконсул' - об'єднання незалежних фінансових радників, консультантів, брокерів, компаній

Звідки виникла думка об'єднатись? Думаю років так декілька назад, після деякої роботи на фінансових ринках - мене осінило, що в Україні не має єдиного об'єднання фінансових компаній, консультантів, брокерів. Не має ні асоціації ні когресу, як би воно не називалась громадська організація, яка б мала лобіювати інтереси фінансових консултантів, брокерів. В Україні не має, а усюди по світу є. Ба навіть Росія має, а в Україні ми тільки тепер почали створювати, хоча ідея вже стара і від багатьох її чув!
Асоціація незалежних фінансових консультантів 'Фінконсул' - це громадська організація, яка має на меті об'єднати всіх фінансових, інвестиційний та бізнес консультантів у єдину спілку чи конгрес, який мав би допомагати становленню фінансового ринку України, а зокрема: становленню та стандартизації консалтингового та консультаційного бізнесу в Україні.
Асоціація незалежних фінансових консультантів 'Фінконсул' була зареєстрована в Мінюсті тільки в кінці квітня цього року. На даний час у нас тільки десяток незалежних консультантів в асоціації, та це тільки початок. Ми запрошуємо і Вас до співпраці та вступу до нашої громадської організації - раді будемо бачити Вас в асоціації незалежних фінансових консультантів!



З повагою, Дмитро Гладун
Асоціація незалежних фінансових консультантів 'Фінконсул'

 


Додати коментар

Надежда
АНФК "Финконсул" было за регистрировано в Минюсте №???? Дата???? После какой именно работы на фин.рынке Вас "осінило"???


Повернутись назад

Словник термінів

Дисконт — це різниця між номінальною вартістю цінного паперу і її ринковою вартістю (вартістю придбання), якщо ринкова вартість цінного паперу нижче номінальної без урахування нарахованих на час придбання відсотків.
Гроші — особливий товар, що виконує роль загального еквіваленту при обміні товарів, форма вартості всіх інших товарів. Гроші виконують функції: заходи вартості, засоби звернення, засобу утворення скарбів, засобу платежу і світових грошей.
Кредит — відношення між кредитором і позичальником, при якому кредитор передає позичальникові гроша або речі, а позичальник зобов"язався в певний термін повернути таку ж суму грошей або рівну кількість речей того ж роду і якості. Кредит - сума грошей, передана у позику. Кредит - форма руху позикового капіталу.
Фінконсул (англ. Finconsul) — це посада найвищого фінансиста в Римській імперії, радника імператора. Фінконсул - це також скорочена назва від поняття "фінансовий консультант"
Страховий агент — довірена фізична або юридична особа, від імені і за дорученням страховика що здійснює в його інтересах і межах отриманих повноважень аквізіцию і інші операції по обслуговуванню договору страхування.