українськоюпо-русски

Служба безпеки України ліквідувала 'центр конвертації' в Донецької області

СБУПо матеріалах Служби безпеки України в Донецькій області працівниками податкової міліції спільно з працівниками служби безпеки України викрито та присічено незаконну роботу 'центру конвертації'. Встановлено, що через рахунки фіктивно відкритих двадцяти п'яти фірм троє місцевих жителів переводили грошові кошти, отримані злочинним шляхом.
Щомісячно, за вказаною злочинною схемою, зловмисники переводили в готівкові кошти суму в межах 40 млн. грн. У наслідку цього, правоохоронними органами накладені арешти на поточні рахунки даних фіктивних фірм в п'яти банках. Під час оперативних дій і обшуків вилучено більше 400 тис. грн., комп'ютерна техніка, документація, фіктивний друк.
Окрім цього, органами прокуратури збуджена кримінальна справа по ознаках злочину відносно вказаних трьох підприємців (фіктивне підприємництво).

 

 

М. Прокопенко

 


Додати коментар

caxcpmvdy
8dApjR , [url=http://gjvezlvlkpbw.com/]gjvezlvlkpbw[/url], [link=http://okvgzmbusjgl.com/]okvgzmbusjgl[/link], http://rtskjqihkflv.com/
pdsqzmgs
mDaFsq <a href="http://ddottobqlkqt.com/">ddottobqlkqt</a>
thhzuora
dIazzU , [url=http://oidwbaffsesv.com/]oidwbaffsesv[/url], [link=http://cumfhfrvvrrz.com/]cumfhfrvvrrz[/link], http://rplkqlnpvokg.com/
dbmxzyyiwld
hZKtWQ <a href="http://ebbowaazrpxx.com/">ebbowaazrpxx</a>
Lillah
Holy Toledo, so glad I clciked on this site first!


Повернутись назад

Словник термінів

Гудвіл (goodwill) — актив фірми, що вираховується, як надлишок купівельної ціни над балансовою вартістю фірми.
Експорт капіталу — це одностороння міграція капіталу з однієї країни в інші з метою здобуття зиску.
Інвестори на ринку цінних паперів — фізичні та юридичні особи, резиденти і нерезиденти, які набули права власності на цінні папери з метою отримання доходу від вкладених коштів та/або набуття відповідних прав, що надаються власнику цінних паперів відповідно до законодавства.
Зберігач — комерційний банк або торговець цінними паперами, який має ліцензію на зберігання та обслуговування обігу цінних паперів і операцій емітента з цінними паперами на рахунках у цінних паперах як щодо тих, що належать йому цінних паперів, так і тих, які він зберігає згідно з договором про відкриття рахунку в цінних паперах; при цьому зберігач не може вести реєстр власників цінних паперів, щодо яких він здійснює угоди.
Страхування — система економічних стосунків по захисту майнових інтересів фізичних і юридичних осіб при настанні певних подій (страхових випадків) за рахунок грошових коштів (страхових фондів), що формуються із сплачуваних ними страхових премій шляхом виплати страхового відшкодування. Страхування - система економічних стосунків, що має на увазі освіту за рахунок внесків підприємств, організацій і громадян страхового фонду і його використання для відшкодування збитків, страхових ризиків, що виникають унаслідок настання.