українськоюпо-русски

Що допоможе відновити фінансовому сектору України довіру населення до нього

АБ 'Укргазбанк', АТ 'РодовідБанк', АКБ 'Київ'На сьогоднішній день в уряді досить жваво обговорюється тема спеціалізації трьох капіталізованих державою банків. А саме, один з банків пропонується  спеціалізувати на роботі з іпотечними кредитами. Зокрема, тільки негайна підтримка, державою, повноцінної роботи фінансових установ зможе створити умови для покращення ділової активності у реальному секторі економіки.
Виходячи з вищевказаного, тільки при умові ефективного використання, спрямованих на рекапіталізацію банків коштів держави, може відбутися покращення ситуації в банківському секторі, що допоможе відновити фінансовому сектору України довіру населення до себе та сприятиме подоланню в державі фінансово-економічної кризи.
На теперішній час урядом здійснено рекапіталізацію трьох банків: АБ 'Укргазбанк', АТ 'РодовідБанк' та АКБ 'Київ'.

 

 

 М. Прокопенко

 


Додати коментар

ifpilyk
qCe5j5 , [url=http://gawsuxuupbtd.com/]gawsuxuupbtd[/url], [link=http://ofcpvmfzfnra.com/]ofcpvmfzfnra[/link], http://osadmcuiuszi.com/
okhflofwawn
m0gXIJ , [url=http://efzijdnganpc.com/]efzijdnganpc[/url], [link=http://hvvsppfkzkqh.com/]hvvsppfkzkqh[/link], http://bdlhuvyytyzk.com/
wmvbelqj
3VjCTk <a href="http://kbxuoiiidaak.com/">kbxuoiiidaak</a>
Frenchie
I rkceon you are quite dead on with that.


Повернутись назад

Словник термінів

Інвестування — процес переміщення грошей у спеціально вибрані фінансові інструменти з метою збільшення їх цінності (вартості) і здобуття позитивного доходу.
Активи інститутів спільного інвестування — це сукупність майна, корпоративних прав та вимог, сформована за рахунок коштів спільного інвестування.
Аукціон — метод проведення торгівлі яким-небудь товаром, цінними паперами. Розрізняють наступні види аукціонів: англійський (підвищення), голландський (зниження), подвійний, закритий тендер.
Міжнародні кредитні відносини — це відносини, що існують між кредиторами і позичальниками з різних країн з приводу надання, використання і погашення позики, включаючи наростання процентів.
Акція — вид цінного паперу, що являє собою власність частки статутного капіталу підприємства і покладає на її власника (акціонера) певні права і зобов"язання, зокрема: право на частину прибуткут підприємства у випадку його розподілу (дивіденд), а у випадку ліквідації — на частину залишкової вартості підприємства. Одночасно акція є одиницею капіталу, переданого акціонерами у користування акціонерному товариству.