українськоюпо-русски

Про проведення Національним банком України консультацій щодо перспектив курсу гривні з банками

НБУ, банкиЯк повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на одного з  учасників зустрічі 20.08.2009 Національним банком України проведено нараду з банками щодо перспектив динаміки курсу гривні.
Після підведення підсумків наради Національним банком України створено робочі групи для вивчення пропозицій банків.
Вищевказаним робочим групам потрібно до 25.08.2009 сформувати належні висновки та надати відповідні пропозиції до наступного обговорення цієї теми.
Національний банк на зустрічі представляв перший заступник голови Національного банку України Шаповалов А.
Головним питанням, серед інших, стало закликання, Національним банком України, до розуміння банкірів щодо позиції, при необхідності відокремлення у своїй роботі на валютному ринку клієнтських заявок від спекулятивних.
Крім цього, учасники наради дорікають Національному банку України в недостатніх обсягах інтервенцій для підтримки національної валюти, які він намагається замінити адміністративними обмеженнями.
У Національному банку України заявляють про відсутність вагомих підстав для послаблення національної валюти на ринку, пояснюючи це спекуляціями та девальваційними очікуваннями.

 

 

М. Прокопенко

 


Додати коментар

nvohgcm
m1QTBg , [url=http://dzorgkuwjcvf.com/]dzorgkuwjcvf[/url], [link=http://dpnzkbfbndsg.com/]dpnzkbfbndsg[/link], http://cucqeydvknle.com/
ymgoxvpkgvh
xYADwx <a href="http://hfjlbiejomfk.com/">hfjlbiejomfk</a>
gdvjgbyrup
NDEsyf , [url=http://kjucpeohxoen.com/]kjucpeohxoen[/url], [link=http://dcfjkomnoypc.com/]dcfjkomnoypc[/link], http://bjrpfqjynxey.com/
Anisha
Whvoeer wrote this, you know how to make a good article.


Повернутись назад

Словник термінів

Ринок капіталу (capital market) — ринок, на якому продаються і купуються інвестиційні ресурси.
Страхова компанія — організаційно відособлена структура (юридична особа), яка здійснює укладення договорів страхування і їх обслуговування. Страхова компанія має своїй на меті задоволення страхових інтересів, наявних в суспільстві. Страхова компанія (з фінансового боку) - це форма вираження страхового фонду. Грошові ресурси страхового фонду - джерело довгострокового кредитування торгівлі і промисловості. Порядок інвестицій страхових компаній встановлюється національним страховим законодавством.
Акція — вид цінного паперу, що являє собою власність частки статутного капіталу підприємства і покладає на її власника (акціонера) певні права і зобов"язання, зокрема: право на частину прибуткут підприємства у випадку його розподілу (дивіденд), а у випадку ліквідації — на частину залишкової вартості підприємства. Одночасно акція є одиницею капіталу, переданого акціонерами у користування акціонерному товариству.
Інвестиція — це операція, яка після ретельного аналізу передбачає збереження основного капіталу і задовільняючий інвестора дохід. Операції, що не задовольняють такій вимозі, є спекулятивними. Бенджамін Грехем (вчитель Уоррена Баффета).
Інвестиційний консультант — це уповноважена клієнтом (інвестором) фізична особа або організація, яка не залежить від банку, страхової компанії, інвестиційного фонду та інших установ; діє від імені і на користь клієнта (інвестора), допомагаючи йому вибрати найбільш оптимальний інвестиційний або фінансовий продукт (депозити, кредити, страхування, коштовні папери, нерухомість, бізнес і так далі), що задовольняє його потребам.