українськоюпо-русски

ЕМЗ в жовтні скоротить виробництво на 25%

Єнакіївський металургійний заводЗа повідомленням Метал кур'єр: Єнакіївський металургійний завод, що належить групі Метінвест, скоротить виробництво стали на 25%, в порівнянні з вереснем, до 140-150 тис. тонн в жовтні у зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт.
Зокрема, ЕМЗ планує здійснити ремонт машин безперервного литва заготівки №1 і №2, а також конвертера №2, що дозволить наростити обсяги виробництва в майбутньому. Ремонтні роботи планується завершити до кінця жовтня. ЕМЗ розраховує розширити об'єми постачань на Макіївський меткомбінат на 18%, в порівнянні з вереснем,  до 100 тис. тонн заготівки в жовтні, проте скоротить її експортні постачання на 50%, в порівнянні з вереснем, до 35-40 тис. тонн.

 

 

*



Додати коментар



Повернутись назад

Словник термінів

Ринок капіталу (capital market) — ринок, на якому продаються і купуються інвестиційні ресурси.
Агресивний підхід (aggressive approach) — метод фінансування, за якого фіксовані активи та мінімальний рівень поточних активів фінансуються за рахунок довгострокової заборгованості та власного капіталу.
Інвестори на ринку цінних паперів — фізичні та юридичні особи, резиденти і нерезиденти, які набули права власності на цінні папери з метою отримання доходу від вкладених коштів та/або набуття відповідних прав, що надаються власнику цінних паперів відповідно до законодавства.
Фінансова санація — система заходів, здійснюваних державою (або просто банками, часто за участю держави), щоб запобігти банкрутству банків, трестів, компаній чи підвищення конкурентоспроможності підприємств.
Страховий агент — довірена фізична або юридична особа, від імені і за дорученням страховика що здійснює в його інтересах і межах отриманих повноважень аквізіцию і інші операції по обслуговуванню договору страхування.