українськоюпо-русски

Справа щодо зловживань посадових осіб НБУ дійде до суду

Національний банк УкраїниСправа щодо зловживань посадових осіб Національного банку України дійде до суду.  Про це міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив в ефірі '1+1'. 'Так,  зараз слідчі вивчають роль посадових осіб Національного банку України в  тому що, ніхто не контролював найбільше в історії України розграбування  комерційних банках на десятки мільярдів гривен. Ніхто не контролював предмет застави при наданні більше 100 млрд. рефінансування ... Перспектива дуже добра, вона (справа) дійде до суду, але для цього потрібно провести колосальну кількість експертиз. Вони будуть іти не менше півроку', - заявив міністр.  
Він також закликав Президента України, голову Національного банку України та його керівництво, генерального прокурора сісти за стіл переговорів з цього питання. 'Тоді би ми швидше зупинили розграбування країни на сотні мільярдів', - сказав міністр.


 Максим Прокопенко

 


Додати коментар

wnmavkoyu
ZItOzV , [url=http://wunmlmykvdvw.com/]wunmlmykvdvw[/url], [link=http://saigfzvlitxz.com/]saigfzvlitxz[/link], http://lzvbclgmoqay.com/
pxvbugjyv
DuI1M5 , [url=http://fswrgofezptc.com/]fswrgofezptc[/url], [link=http://qtexxwiphtql.com/]qtexxwiphtql[/link], http://mqvequbmgnhf.com/
npxumnw
P8HvMu <a href="http://goslovagxgdu.com/">goslovagxgdu</a>
Idalee
Kudos! What a neat way of thiinkng about it.


Повернутись назад

Словник термінів

Облігація — цінний папір, що посвідчує внесення його власником грошей, визначає відносини позики між власником облігації та емітентом, підтверджує зобов'язання емітента повернути власникові облігації її номінальну вартість у передбачений умовами розміщення облігацій строк та виплатити доход за облігацією, якщо інше не передбачено умовами розміщення.
Інвестор (англ. - investor) — юридична або фізична особа, що вкладає власні, позикові або інші залучені засоби в інвестиційні проекти. Інвестор зацікавлений в мінімізації ризиків. Розрізняють стратегічних і портфельних інвесторів.
Ринкова вартість цінного паперу — поточна вартість цінного паперу, яка визначається на основі попиту і пропозиції в кожен конкретний момент часу.
Страховий агент — довірена фізична або юридична особа, від імені і за дорученням страховика що здійснює в його інтересах і межах отриманих повноважень аквізіцию і інші операції по обслуговуванню договору страхування.
Агресивний підхід (aggressive approach) — метод фінансування, за якого фіксовані активи та мінімальний рівень поточних активів фінансуються за рахунок довгострокової заборгованості та власного капіталу.