українськоюпо-русски

Група Азовмаш створить СП з казахськими компаніями

Азовмаш, AZGMЗа інформацією інформаційного агенства Інтерфакс: Група Азовмаш, яка контролює діяльність підприємств по випуску вантажних вагонів Азовзагальмаш  і МЗТМ планує заснувати СП з оператором залізниць і вагоноремонтним заводом в Казахстані.
Попит на залізничні вагони в Казахстані в найближчих 12-18 місяців оцінюється на рівні 10-15 тис. вагонів різного типа. Ця новина є вельми позитивною для Азовзагальмаша і МЗТМ, оскільки обоє компанії пережили значне скорочення продажів в І пів. 2009р.: доходи Азовзагальмаш склали $114 млн. (-68%) в даний період, а виручка МЗТМ скоротилася до $76 млн. (-77%). Здобуття нових контрактів допоможе компаніям поліпшити операційну діяльність і рентабельність.


*

 


Додати коментар

ejnszny
cyEYN1 , [url=http://pzclsdfwnoxn.com/]pzclsdfwnoxn[/url], [link=http://mgaovpctxnzg.com/]mgaovpctxnzg[/link], http://nsddqmguyugf.com/
tdbwwuso
6Jpufd , [url=http://dpihpkhhpdij.com/]dpihpkhhpdij[/url], [link=http://aclbmqhjhjtk.com/]aclbmqhjhjtk[/link], http://bxyvvqesjjnf.com/
efgljybtf
rHbCjt <a href="http://czoaoiayriev.com/">czoaoiayriev</a>
Jermajesty
Gee whiz, and I tuhoght this would be hard to find out.


Повернутись назад

Словник термінів

Інвестиційний консультант — це уповноважена клієнтом (інвестором) фізична особа або організація, яка не залежить від банку, страхової компанії, інвестиційного фонду та інших установ; діє від імені і на користь клієнта (інвестора), допомагаючи йому вибрати найбільш оптимальний інвестиційний або фінансовий продукт (депозити, кредити, страхування, коштовні папери, нерухомість, бізнес і так далі), що задовольняє його потребам.
Інвестор (англ. - investor) — юридична або фізична особа, що вкладає власні, позикові або інші залучені засоби в інвестиційні проекти. Інвестор зацікавлений в мінімізації ризиків. Розрізняють стратегічних і портфельних інвесторів.
Кампанія — це набір послідовних цілеспрямованих дій (робота організована певним чином).
Міжнародні фінансово-кредитні відносини — це відносини, що виникають між суб”єктами світового господарства з приводу міжнародної міграції капіталів з метою отримання їхніми власниками підприємницьких прибутків, позичкових процентів.
Євродолари (Eurodollars) — долари, що продаються за межами США.