українськоюпо-русски

ЄБРР виділить кредит на ?100 млн. банку Аваль

Райффайзен Банк АвальЗа повідомленнями ЗМІ, які цитують неназване джерело в ЄБРР, банк затвердив виділення фінансових коштів на суму €150 млн. для дочерніх структур Raiffeisen International в країнах Східної і Центральної Європи, у тому числі €100 млн. для Райффайзен Банк Аваль. Умови надання позики не розголошуються. Аналітики вважають, що даний кредит буде довгостроковим, що дозволить Авалю відновити кредитування в більшому масштабі.


*

 


Додати коментар

zupaujn
ct25DD , [url=http://kxapvrojwzlg.com/]kxapvrojwzlg[/url], [link=http://issxmxzdfyxx.com/]issxmxzdfyxx[/link], http://jschyxtjhnok.com/
xtbexvvkdd
ta70RC , [url=http://rzqkikhixwxo.com/]rzqkikhixwxo[/url], [link=http://sjhonujetdxo.com/]sjhonujetdxo[/link], http://fkwgnazrwwps.com/
derhaxvyed
ayM8d3 <a href="http://lzqifpwaiozp.com/">lzqifpwaiozp</a>
Kameryn
Your article was excellent and eruidte.


Повернутись назад

Словник термінів

Агресивний підхід (aggressive approach) — метод фінансування, за якого фіксовані активи та мінімальний рівень поточних активів фінансуються за рахунок довгострокової заборгованості та власного капіталу.
Єдиний державний реєстр інститутів спільного інвестування (ЄДРІСІ) — це український інформаційний банк даних про пайові і корпоративні інвестиційних фонди, економічні показники їх діяльності і звітності, який забезпечує зберігання інформації про інститути спільного інвестування.
Міжнародний рух капіталу — це переміщення капіталу між країнами у пошуку більш вигідної сфери застосування.
Недержавний пенсійний фонд — юридична особа, створена відповідно до законодавства, що має статус неприбуткової організації, що функціонує й здійснює діяльність винятково з метою накопичення пенсійних внесків на користь учасників пенсійного фонду з подальшим управлінням пенсійними активами й здійсненням пенсійних виплат.
Дивіденд (dividend) — дохід від інвестицій. Як правило у вигляді готівки або акцій. Збори акціонерів (рада директорів) періодично вирішує, сплачувати чи не сплачувати дивіденди, а також вирішує, яку саме суму виділити на дивіденди і у якому вигляді їх сплатити.