українськоюпо-русски

Україна зібрала 36,7 млн. тонн ранніх зернових

фермерські господарстваЯк повідомляють Українські новини: Українські фермерські господарства завершили прибирання ранніх зернових культур з площі 12,9 млн. га, або 48% посівних площ, зібравши 36,7 млн. тонн при середній врожайності 2,8 т/га (що на 17% менше ніж торік).
В цілому, під урожай 2009 р. було засіяно 26,8 млн. га площ (на 0,9% менше ніж торік). Збір ранніх зернових в червні-серпні включає всі зернові культури, окрім кукурудзи, прибирання якої здійснюється в серпні-вересні. По наших оцінках, урожай цього року складе 45-46 млн. тонн (бункерна вага), що передбачає чисту вагу (після обробки і сушки) в об'ємі 40-41 млн. тонн. Крім того, під посів озимих культур (пшениці, ячменю, іржі, рапсу) цього року вітчизняні фермери планують виділити 9,1 млн. га, що на 12% більше, ніж торік.


*

 


Додати коментар

brahabgvxvk
VanGGv <a href="http://jbjvibpewaiw.com/">jbjvibpewaiw</a>, [url=http://cnplenuhbsed.com/]cnplenuhbsed[/url], [link=http://yldilcpgafvd.com/]yldilcpgafvd[/link], http://qajtfatfcyke.com/


Повернутись назад

Словник термінів

Фінансовий супермаркет (фінансовий магазин) — концепція ролі комерційних банків та інших компаній для приватних клієнтів, згідно якої кожен клієнт повинен задовільняти в банку або компанії потреби по банківському обслуговуванню, по фінансово-інвестиційному консалтингу і страховій діяльності.
Інвестиції — це всі види майнових і інтелектуальних цінностей, які вкладаються в об’єкти підприємницької і інших видів діяльності, у результаті чого створюється прибуток (дохід) або досягається соціальний ефект.
Облігація — цінний папір, що посвідчує внесення його власником грошей, визначає відносини позики між власником облігації та емітентом, підтверджує зобов'язання емітента повернути власникові облігації її номінальну вартість у передбачений умовами розміщення облігацій строк та виплатити доход за облігацією, якщо інше не передбачено умовами розміщення.
Бізнес — підприємницька діяльність, яка здійснюється за рахунок власних або позикових засобів на свій ризик і під свою відповідальність, а також яка ставить головними цілями здобуття прибутків і розвиток власної справи.
Компанія по управлінню активами (КУА) — господарське товариство, яке здійснює професійну діяльність з управління активами інституту спільного інвестування на підставі ліцензії, що видається Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку.