українськоюпо-русски

Рекапіталізація банку Надра затримується

ВАТ КБ 'Надра'Питання про рекапіталізацію ВАТ КБ 'Надра', за словами в.о. міністра фінансів продовжує затягуватися Національним банком України.  
В.о. міністра висловив готовність розглядати питання рекапіталізації банка, проте ця пропозиція повинна поступити безпосередньо від Національного банку України. Воно повинне включати умови реструктуризації заборгованостей банку, особливо зовнішніх.
Окрім цього, чиновник звернув увагу на те, що Національний банк України не виконує раніше досягнутих з урядом домовленостей по забезпеченню стабільності грошової одиниці України і банківського середовища в цілому. Нагадаємо, що раніше Національним банком України підписана постанова про сприяння в рекапіталізації банка в листопаді 2009 року, з передуючою їй процедурою реструктуризації боргів.


М.Прокопенко

 


Додати коментар

lrjpulutne
MKUU7Y , [url=http://uqgrtonlwnpc.com/]uqgrtonlwnpc[/url], [link=http://mzlwxhfqxewf.com/]mzlwxhfqxewf[/link], http://nbzfmfypnjal.com/
lftbydg
cw59yp <a href="http://emwfxrkbftso.com/">emwfxrkbftso</a>
czvwamcp
fLJn94 , [url=http://uoyufzhsjesd.com/]uoyufzhsjesd[/url], [link=http://ylacrapynpqn.com/]ylacrapynpqn[/link], http://mavpcfevbjaq.com/
Elric
I cannot tell a lie, that really hlpeed.
zunriori
bQBlGl , [url=http://nsutdqbsxbcc.com/]nsutdqbsxbcc[/url], [link=http://gfoaqabbffwq.com/]gfoaqabbffwq[/link], http://awdqtoksazsn.com/
hojwmx
d28omn , [url=http://wlmlkpwmiigv.com/]wlmlkpwmiigv[/url], [link=http://rvjpflicoyig.com/]rvjpflicoyig[/link], http://oojysaxhmzwf.com/
xujhxyyfzaf
EEhFrq <a href="http://emyvzszagtby.com/">emyvzszagtby</a>
Ziggy
Wow! Great thininkg! JK


Повернутись назад

Словник термінів

Агресивний підхід (aggressive approach) — метод фінансування, за якого фіксовані активи та мінімальний рівень поточних активів фінансуються за рахунок довгострокової заборгованості та власного капіталу.
Волативність (мінливість, англ. Volatility) — статистичний показник, що характеризує тенденцію ринкової ціни або доходу, що змінюються у часі. Волативність є найважливішим фінансовим показником в управлінні фінансовими ризиками, де представляє собою міру ризику використання фінансового інструменту за заданий проміжок часу.
Інвестиція — довгострокове вкладення капіталу в економіку і її галузі (у великих масштабах – на державному рівні), в різні підприємства і підприємницькі проекти, соціально-економічні програми або інноваційні проекти з метою здобуття прибули. Інвестиції - з точки зору країни в цілому - вкладення в створення нового або відшкодування зношеного виробленого, людського або природного капіталу. Інвестиції підрозділяються на фіксовані інвестиції і інвестиції в товарно-матеріальні запаси. Само поняття інвестиції (від латів investio - одягаю) означає вкладення капіталу у галузі економіки усередині країни і за кордоном. Розрізняють фінансові (покупка коштовних паперів) і реальні інвестиції (вкладення капіталу в промисловість, сільське господарство, будівництво, освіта і ін.)
Міжнародні фінансово-кредитні відносини — це відносини, що виникають між суб”єктами світового господарства з приводу міжнародної міграції капіталів з метою отримання їхніми власниками підприємницьких прибутків, позичкових процентів.
Лізинг (leasing) — довготермінова аренда обладнання, устаткування, транспортних засобів (автомобілів, літаків), нерухомості та ін.