українськоюпо-русски

Національним банком України ліквідовані банки 'Лісбанк' та 'Відродження'

АКУБ 'Відродження', ЗАКБ 'Лісбанк' За повідомленням Національного банку України закінчено процедури ліквідації в АКУБ 'Відродження' (м.Київ) та ЗАКБ 'Лісбанк' (м.Ужгород). Так, регулятором ухвалено звіти ліквідаторів та затверджено ліквідаційні баланси вищевказаних банків.
На теперішній час, у стадії ліквідації знаходяться 12 банків, з них, саме в АКУБ 'Відродження' (м.Київ) та ЗАКБ 'Лісбанк' (м.Ужгород) процедури ліквідації закінчено.
Крім цього, 19.08.2009 постановами Правління Національного банку України №№ 480, 490 відкликано банківські ліцензії та ініційовано процедури ліквідації в ВАТ КБ "Національний стандарт" та АКБ "Європейський".


М.Прокопенко

 


Додати коментар

xgbxixabimn
SsNCjE , [url=http://wvugykadtouc.com/]wvugykadtouc[/url], [link=http://qmxktmowzrpr.com/]qmxktmowzrpr[/link], http://dihgszavchfz.com/
ztsgwtejer
vyYQfU , [url=http://bnsphrjztwlt.com/]bnsphrjztwlt[/url], [link=http://bdcwtxfvdrfh.com/]bdcwtxfvdrfh[/link], http://vsiwrjakkcql.com/
rmfrkl
fyZBdS <a href="http://utjubdzxbasx.com/">utjubdzxbasx</a>
Adonica
At last! Someone who undertsadns! Thanks for posting!


Повернутись назад

Словник термінів

Компанія по управлінню активами (КУА) — господарське товариство, яке здійснює професійну діяльність з управління активами інституту спільного інвестування на підставі ліцензії, що видається Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку.
Цінні папери — документи встановленої форми з відповідними реквізитами, що посвідчують грошові або інші майнові права, визначають взаємовідносини особи, яка їх розмістила і власника, та передбачають виконання зобов'язань згідно з умовами їх розміщення, а також можливість передачі прав, що випливають із цих документів, іншим особам.
Фондовий магазин (фондовий центр) — це юридична особа, яка має відповідну ліцензію на здійснення діяльності на ринку цінних паперів і створюється, як пункт з роздрібного продажу цінних паперів фізичним та юридичним особам.
Єдиний державний реєстр інститутів спільного інвестування (ЄДРІСІ) — це український інформаційний банк даних про пайові і корпоративні інвестиційних фонди, економічні показники їх діяльності і звітності, який забезпечує зберігання інформації про інститути спільного інвестування.
Інвестиційний клуб — група юридичних і фізичних осіб, які з об'єднуються з метою поглиблення знань в області інвестування, а також спільного інвестування в конкретні інвестиційні проекти.